21 Eylül 2016 Çarşamba

Amway'in yeni parfümü Artistry Flora Chic!

AMWAY’İN YENİ PARFÜMÜNE PARİS’TEKİ LES JARDINS DE BAGATELLE İLHAM VERDİ

Çiçek bahçelerinden gelen yeni Artistry Flora Chic!


Dünyanın en büyük doğrudan satış şirketi Amway’in yeni parfümü Artistry Flora Chic, piyasaya çıktı. 100’den fazla koku içinden seçerek oluşturulan yeni Artistry Flora Chic, kalıcılığıyla benzersiz bir deneyim sunacak




Paris’teki efsanevi Les Jardin De Bagatelle’den (Bagatelle Bahçeleri) ilham alan Amway, 100’den fazla koku içinden en mükemmelini seçerek oluşturulan yeni parfümü Artistry Flora Chic’i piyasaya sundu. Eau de Parfum olarak sınıflandırılan yeni Artistry Flora Chic, kalıcılığıyla benzersiz bir deneyim yaşatacak.




Paris ve New York’ta faaliyet gösteren Koku Evi Givaudan tarafından özel olarak geliştirilen, 212.19 TL’den satışa sunulan Artistry Flora Chic, doğal bir zarafete, karşı konulmaz cazibeye ve coşkulu bir yaşama sevincine sahip kadının yeni parfümü olacak. Artistry Flora Chic, bir tuvalet masasındaki lüks bir puftan esinlenerek yaratılan şişe kapağı ile nezaketi ve gücü, lüks dokulu ve kadınsı bir detay olan ham ipek kurdeleden oluşan şişesi ile şıklığı ve zarafeti ifade ediyor.
Artistry Flora Chic’i oluşturan hassas notaların özgün kompozisyonu üç ana bileşen ile tamamlanıyor.


- Fransız Klementin Mandalinası Kokusu – cildinize dokunurken fışkıran bir enerji ve neşe duygusu yaratır.


- Bulgar Gülü Kokusu – daha sonra farklı bir mutluluk ve zevk duygusu oluşturmak için ortaya çıkar.


- Ylang Ylang Madagaskar Taze Kokusu – sonunda bir dinginlik ve huzur duygusunu teşvik eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder