29 Eylül 2016 Perşembe

Lekelenen Ciltlere Çözüm COSMED'de

Tatil sonrası bakımınızı COSMED ile tamamlayın




“Sağlıklı bakım herkesin hakkı” mottosuyla her yaşa ve cilt tipine uygun ürünler sunan COSMED, özellikle tatil sonrası dönemde daha sık karşılaşılan nemsizlik, lekelenme, ölü hücreler gibi problemlere çözüm buluyor. COSMED DAY - TO - DAY Krem Peeling, cildi tahriş etmeden ölü hücrelerden arındırırken ALIGHT Koyu Leke Karşıtı Aydınlatıcı Krem, sürüldüğü ilk andan itibaren cilde aydınlık bir görünüm ve nem kazandırıyor.



Özellikle tatil sonrasında cildiniz güneş, deniz, kum, klor gibi dış etkenler nedeniyle nemini ve aydınlık görüntüsünü kaybedebilir, lekelenebilir. Hele ki bakımı ihmal ettiyseniz ölü hücrelerin yarattığı mat görüntü ve siyah nokta problemiyle de karşılaşabilirsiniz. "Sağlıklı bakım herkesin hakkı” mottosuyla yola çıkan COSMED, tüm bu sorunlar için özel ürünler sunuyor.


Cildinizi arındırın
COSMED DAY - TO - DAY Krem Peeling, cildin ölü hücrelerden, makyaj ve çevre kirliliği gibi etkenlerin oluşturduğu kir ve siyah noktalardan arındırılmasına yardımcı oluyor. Cilt dokusunu yenileyerek cildin oksijen almasını sağlamak ve sağlıklı deriyi ortaya çıkartmak için geliştirilen ürün, içeriğindeki doğal özler sayesinde cildi tahriş edilmeden ölü hücrelerden arındırarak tazeliyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan DAY - TO - DAY Krem Peeling, gözeneklerin sıkılaşmasına ve dengeli bir cilt tonu oluşumuna yardımcı olurken cilde yumuşaklık kazandırıyor.
75 ml: 57 TL


Lekelerle vedalaşın
COSMED’in en çok satan ürünleri arasında yer alan ALIGHT Koyu Leke Karşıtı Aydınlatıcı Krem, sürüldüğü ilk andan itibaren cilde aydınlık bir görünüm ve nem kazandırıyor. Ürün, düzenli kullanımla ise ciltteki kahverengi lekelerin giderilmesine ve yeni leke oluşumunun önlenmesine yardımcı oluyor. ALIGHT Koyu Leke Karşıtı Aydınlatıcı Krem’in içeriğinde yer alan Afrika’da “Hayat Ağacı” olarak bilinen Baobab ağacından elde edilen yağ, cildi nemlendirirken buğday yağı ile birlikte cilt kalitesinin arttırılmasına destek oluyor. Ayrıca kayısı çekirdeği yağı da cilt rengini dengeleyici özelliğiyle ürünün etkinliğini artırıyor, cildi nemlendirip besliyor. ALIGHT Koyu Leke Karşıtı Aydınlatıcı Krem de tıpkı diğer COSMED ürünleri gibi paraben, fitalat, sülfat türevleri, phenoxyethanol ve etil alkol içermiyor.
50 ml: 125 TL




COSMED’in uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri Türkiye genelinde 800’ü aşkın yetkili eczanenin yanı sıra Lidyana.com ve Watsons mağazalarından da satışa sunuluyor.

1 yorum:

  1. Ben leke için yeni bir ürüne başladım.Ah bu lekeleri ne yapcaz yaaaaaa

    YanıtlaSil