14 Ağustos 2014 Perşembe

The Book Sacrifice Tag - Bir Acayip Mim

Merhabalar arkadaşlar bugün sevgili Mehtap'ın mimini sizinle buluşturuyorum. Doğrusu çok keyifliye benziyor. Vakit kaybetmeyelim :))


Senaryo 1:  Kitapçıda kitap seçtiğinizi düşünün,bir anda bir zombi saldırısıyla karşılaşıyorsunuz ! Etrafınız ordan oraya koşuşan insanlarla dolu,karşılık verebileceğiniz bir silahınız ya da sığınabileceğiniz bir yer yok.Tam o sırada kitapçının sahibi bir duyuruda bulunuyor. Bu zombilerin tek zayıf noktası herkesin bayıldığı ama sizin nefret ettiğiniz bir kitap. O yüzden size bunu yaşatan bir kitabı seçmeniz gerek !

Aslında bir kitap adı belirtmeyeceğim çok genel olacak fakat "Dizüstü Edebiyat" serilerini sevemiyorum. :)

Senaryo 2: Bir kuaföre gittiniz ve saçınızı yaptırdınız. Blendax reklamındaki abladan bile güzel, hacimli saçlarınız var. Derken deli gibi bir yağmur bastırıyor, şiddetleniyor, şiddetleniyor ! Kendinizi korumak için hangi ''devam kitabını'' feda ederdiniz ?

Ben hiç bir kitabımı bu durum için feda etmezdim ama çok zor bir soruymuş gerçekten. Kalınlığından dolayı "Kavgam" kitabını feda edebilirim :)

Senaryo 3: Edebiyat dersinde hocanız klasiklerin ne kadar önemli olduğundan,dünyayı nasıl değiştirdiğinden bahsediyor. Ama siz bu konuşmaya katlanamıyorsunuz ve hayatınızda okuduğunuz en tiksinç klasiği hocanızın kafasına fırlatıp, gururla bunun nedenlerini açıklıyorsunuz.

Okuduğum klasik kitapların atılmasını izin veremem kimseninde kafasına fırlatmam. Günahtır arkadaş kitap fırlatılır mı. El üstünde tutulmalı tüm kitaplar :)

Senaryo 4 : Küresel ısınmanın dünyanın anasını ağlattığı bir dünya düşünün.İnanılmaz sıcak ya da inanılmaz soğuk hava koşullarıyla yaşıyorsunuz. Eskimo ceketinizi giyip ısınmak için gayret ediyorsunuz. Isınmak için hangi kitabınızı yakardınız ?

Evet aklıma gelen ve gerçekten feda edebileceğim bir kitap Pinkfreud-Sorun Bende Değil Sende gerçekten öyle sorun kesinlikle bende değil sizde :))
 
Benim Mimlediklerim
 
Tek Aşk A*
Biraz Hayatt
Gizemin Saksısı
Kardelen Blog
 
Öperimm sizleri gençleer :)) 

1 yorum: